Üzümlü Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Öğrencilerimizi; *Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında; bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, bilinçli, çalışkan, vatansever, saygılı iletişim becerisi olan, araştırıp analiz yapabilen duyarlı bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda; *Atatürk milliyetçiliğine sahip, Cumhuriyetçi ve Demokratik kurum kültürü ile öğrenciyi merkez alarak teknoloji ve gelişmeler rehberliğinde, planlı ve sürekli gelişmelere açık ve toplumsal ihtiyaçları göz önüne alan okul sınırları içinde kalmayıp okul dışında da aile ve ilgili halkı eğitmeye, milli ve manevi değerlerine,kültürüne bağlı daima önde ve öncü olmak.

Başarılar: HER YIL MEZUNLARIMIZIN TAMAMI BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNA YERLEŞMEKEDİR.BUNLARIN YARISINDAN FAZLASI ANADOLU LİSESİ YA DA FEN LİSESİDİR.

Saatler: 08:40 - 15:10
Isınma: Kalorifer-Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uzumluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLÜZÜMLÜ MAH. 552 SK. NO: 4 FETHİYE / MUĞLA

Yerleşim Yeri - 1500 nüfuslu bir mahalledir. Rakım 550´dir

Adres - YEŞİLÜZÜMLÜ MAH. 552 SK. NO: 4 FETHİYE / MUĞLA

Ulaşım Her saat ilçeye dolmuş ve belirli aralıklar belediye otobüsü vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık: 150 km İlçe merkezine uzaklık: 20 km