"Life is Beatiful, Everywhere" İsimli e-twinning Projesi

31.05.2021 520

Okulumuz matematik öğretmeni Fatma Aybike Kale önderliğinde 7B ve 5B sınıfı öğrencileriyle birlikte Mart ayında başlayan 'Life Is Beautiful , Everywhere ' isimli eTwinning projesi Haziran ayında sonlanacaktır. Projemizde Azerbaycan, Romanya, Hollanda gibi 6 farklı ülke ; 16 öğretmen ve 91 öğrenci katılım sağlamıştır. Bu projeyle köy ve şehir hayatının güzelliklerini, zorluklarını, birbirlerine göre avantajlı ve dezavantajlı olduğu durumları araştırdık. Köy veya şehir farketmez, hayat her yerde güzeldir sonucuna vardık. Projemiz kapsamında yapılan etkinliklerimizde oluşturduğumuz uluslararası takımlarla öğrencilerimizin dil gelişimine de katkı sağladık. Ayrıca birçok farklı web2.0 aracı kullanarak etkileşimin daha da artmasını sağladık.